De Beste Monitoren
De vijf beste monitoren voor multitasking

De vijf beste monitoren voor multitasking

Geplaatst door 17-11-2022 13:46 door Sophie Jacobiatus

We weten allemaal hoe belangrijk multitasken is als het gaat om het tijdig afronden van onze dagelijkse taken. Of je nu programmeur, grafisch ontwerper of videobewerker bent, een beeldscherm dat je helpt je taken te beheren kan een levensredder zijn.

Bij het kopen van een monitor wil je er zeker van zijn dat je er een krijgt die aan je specifieke behoeften voldoet. Daarom zijn hier vijf van de beste monitoren om uit te kiezen als multitasking je hoofddoel is:

  1. LG 27UK65Ultrafine 5K-monitor: Deze 27-inch 5K-monitor van LG levert topprestaties en is de perfecte keuze voor multitaskers. Zijn IPS-paneel geeft nauwkeurige kleuren weer, en dankzij het brede kleurengamma en HDR10-ondersteuning zie je duidelijk wanneer je foto's en video's bewerkt. Het heeft ook een multi-tasking screen split-functie waarmee je het scherm in vier verschillende vensters kunt verdelen en in alle vier tegelijk kunt werken.

  2. ASUS Designo Curve MX38VQ Ultrawide Monitor : De designgerichte ASUS Designo Curve MX38VQultrawide monitor is perfect voor multitasking. Hij is voorzien van een oversized 37,5-inch ultrabreed gebogen scherm met een beeldverhouding van 21:9, zodat je het scherm in meerdere vensters kunt splitsen voor productiviteit. De 4K UHD-resolutie en HDR-ondersteuning helpen je levensechte beelden met nauwkeurige kleuren te bereiken.

  3. Dell Ultrasharp U2720Q Monitor: Als opties zijn wat je nodig hebt, kijk dan niet verder dan de Dell Ultrasharp U2720Q monitor. Deze 27-inch monitor biedt verstelbare hoogte- en kantelopties met vier USB-C poorten, zodat je snel je apparaten kunt opladen terwijl je aan het multitasken bent. Hij wordt ook geleverd met een full HD-resolutie, waardoor hij perfect is voor grafisch-intensieve taken, samen met een anti-glans coating voor minder vermoeide ogen.

  4. ASUS ProArt PA329Q 4K Monitor: Deze 32" 4K monitor van ASUS is voorzien van een 10-bit IPS paneel dat levensechte kleuren en details weergeeft. Niet alleen dat, zijn brede-90° kijkhoek zorgt ervoor dat het beeld scherp blijft, waar je ook zit of staat. Hij beschikt ook over ASUS' ProArt Picture-in-Picture technologie waarmee je tot vier vensters tegelijk kunt bekijken.

  5. BenQ PD2700U DesignVue Monitor : Deze 27-inch BenQ design monitor is perfect voor de creatieve professionals. Zijn QHD-resolutie en IPS-paneel leveren een superieure beeldkwaliteit, terwijl de BenQ Eye-Care-technologie blauw licht en flikkering vermindert om de ogen minder te belasten. Het heeft ook DualView technologie waarmee je het scherm kunt splitsen in twee onafhankelijke vensters en meerdere beeld-in-beeld opties.

Wat voor soort multitasking je ook doet, je vindt de perfecte monitor voor jou met deze lijst van vijf topmonitoren voor multitasking. Ze bieden niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar ook functies zoals verstelbare hoogtes en ultrabrede kijkhoeken om je werk te vergemakkelijken. Dus aarzel niet - kies vandaag nog een van deze fantastische monitoren en ga multitasken.